Legújabb:   Csoportos Videokonferencia másképp- Barco Clickshare Conference  használata tárgyalókban, TEAMS, ZOOM, WEBEX, STARLEAF-el.


STARLEAF VIDEOKONFERENCIA eszközök

( CLOUD-Felhő alapú )


A Starleaf angol sikercég a videokonferencia piacon.

Minden cégben, intézményben a rendszeres “face to face” megbeszélések alapvető fontosságúak, ennek kapcsán a tárgyalók és videokonferenciák technológiája napjainkban nagy változáson megy keresztül!

A kis létszámú konferencia megbeszélésekhez vagy esetenként Skype for Business lebonyolítására az angol STARLEAF Cég videokonferencia rendszerét javasoljuk !

Miért STARLEAF? Mert felhő alapú és minden rendszerrel együttműködik! ISO 27001 certified !

Alapvetően egymással a VC rendszerek nem kompatibilisek. A hagyományos és sokak által megvásárolt H.323 alapú eszközök tűzfal rendszere tartalmazza például a H.460 protokollt (Firewall Traversal), Skype for Business ICE protokollt használ. (H.239 áll szemben RDP-vel, H.264 vs. MSFT SVC, H.323 vs. C3P stb.) 

FELHŐ-be történő H.323 alapú végponti eszköz regisztrációja teszi lehetővé, hogy ezeket az eltéréseket kezelni lehessen és megvalósítani a heterogén rendszerekben is a kommunikációt.

A Starleaf-be be van építve a Skype for Business/TEAMS használatának lehetősége. Más, régebbi H.323 alapú konferencia rendszerekkel is együttműködik,( pl Cisco, Polycom).


    A Starleaf-et nagyon könnyű használni. Már létrejött videókonferencia alatt   további meghívottak is bekapcsolhatók a beszélgetésbe, az "ADD PARTICIPANT" kontrolgomb segítségével.


   A Starleaf  GYÁRI, TESZTELT ( “GT MINI” ) meeting ROOM ENDPOINT eszközrendszert kínál. Mikrofon, kamera, touch kezelő és a VC “appliance” az, amely szükséges egy ROOM rendszerhez. Mivel gyári, tesztelt rendszert kap a felhasználó, így nem kell többféle hardvergyártó eszközéből  építkezni.

Ilyen például a Starleaf Huddle, amely kisebb, néhány fős tárgyalókba ajánlott.

  A Starleaf megfelel a vállalti igényeknek, felhő alapú, karbantartásmentes SLA 99.999% működés, teljesen biztonságos átvitel és tárolás, ISO 27001 certified, valamint az adatok európai szerveren redundáns módon tárolódnak.


Starleaf Huddle Room installáció
Starleaf VCS, Neets Soundbar és Neets ROOM Control


  A Starleaf alapesetben megoldást nyújt arra, hogy pont- pont között vagy multipoint-ban (többen egyszerre egy konferenciában) beszélgessenek, konferenciát folytassanak. Normál telefonon, helyi hívás árán is csatlakozni lehet. Asztali számítógépen, okostelefonon, minden platformon fut. A video, telefon és chat funkciók mellett előre eltervezett (scheduled) vagy AdHoc konferenciázásra van lehetőség. Virtuális tárgyalókat is definiálni lehet, azokba bárki bármikor  beléphet egy konferencia beszélgetésre , csak a kódot kell megadni. Azonnali WEBRTC link  segítségével egy kattintással is lehet hívni valakit.

Sokféle módon lehet csatlakozni egy konferencia meghívásra, többek között a meghívott a meghívási Email-ben kiválaszthatja, hogy hogyan kíván csatlakozni,  a saját Starleaf kliens  mellett  Skpye for Business – el is lehet csatlakozni ,  VC Meeting-et  kezdeményezni, fogadni.

Valamint más régebbi H.323 alapú vagy Cisco-val rendelkező felhasználókat is lehet hívni Starleaf-el. (Cisco, Polycom, stb). A Starleaf a konferencia termekben általában megtalálható Skype, Cisco, Polycom rendszerek kiváló kiegészítője lehet. Mivel felhő alapú, előnye, hogy a meglévő régebbi H.323 alapú videokonferencia eszközöket-újra használni lehet egy rendszerben, a FELHŐBE integrálva. Az eltérő kódolású protokollokat a FELHŐ “lefordítja” és így immár a Skype for Business vagy TEAMS  és  más videokonferencia rendszerek között akár egy gombnyomással is lehet már kapcsolatot teremtetni.

  Ára versenyképes. Pont -pont közötti konferencia rendszereknek a legkedvezőbb az úgynevezett „Endpoint” havi előfizetése, amikor is a regisztrált felhasználók számától nem függ az ár. Választhatnak olyan csomagot is, ahol egyszerre többen is lehetnek egy konferenciában.

A  „Room” rendszer akkor lehet  érdekes, ha  konferencia szobát is szeretnétek kialakítani. Ezt hívják ”Endpoint”-nak, erre lehet vásárolni i végponti éves előfizetési licencet.

A Starleaf teljes rendszer kínál, mert:

 • Lehet mobilon és desktop-on a céges- domain-ba regisztrált -felhasználókat  meghívni
 • Két vagy több ember közötti a konferencia időzített vagy ad-hoc módon. direkt azonnali WEBRTC-n s is létrejöhet
 • Skype for Business/TEAMS  scheduled konferencia
 • Régebbi  H. 323 alapú rendszereket is lehet hívni, pl, Cisco, Polycom
 • Nagyon könnyű használni és adminisztrálni
 • saját gyári room rendszere van

A gyári room rendszerek között többfélét lehet választani. Például lehet egy- vagy kétmonitoros megoldás.

Ha nem releváns a Room rendszer, mert pl.  nincs  vagy kevés a konferencia szoba, akkor a multipoint-os  Business Meeting csomagot választják a legtöbben.

Ez az alábbit tartalmazza:

 • 1 Ad hoc and 1 scheduled 20 participant meeting - invitation by email or by dial in from participants from any endpoints: StarLeaf App, GT mini, H.323, SIP, SfB, WebRTC, standard phone
 • no limit on the number of downloads,
 • no limit of named accounts (unless the UC Business or Enterprise plan is additionally selected for a specified number of named accounts),
 • no limit of simultaneous point-to-point connections between / App users, Starleaf terminals, H.323 / SIP / Skype for Business terminals /
 • WebRTC 
 • A Mikropo-ban megtekinthetik a Starleaf videokonferencia rendszert működés közben.
 • Tesztelésre  díjmenetesen 1-2 hét időtartamra létre tudunk hozni egy próba domain-t Önöknek és igény esetén telepíteni tudunk egy próba  videokonferencia szettet is egy adott konferencia szobába vagy „huddle room”- ba.

A Starleaf európai adatközpontokkal rendelkezik, GDPR megfelelőség biztosított !


Kérje ajánlatunkat !

Dokumentumok

starleaf-solutions.pdf

Letöltés (4.6 MB)

starleaf-endpoint-registration-white-paper.pdf

Letöltés (613 KB)

starleaf-features.pdf

Letöltés (1.5 MB)

starleaf-app-presentation.pdf

Letöltés (7.9 MB)

starleaf-gt-mini-3330-0918.pdf

Letöltés (518 KB)

starleaf-opencloud-endpoint-subscriptions-0918.pdf

Letöltés (150 KB)

starleaf-connection-licenses.pdf

Letöltés (547 KB)

starleaf-global-network-whitepaper.pdf

Letöltés (673 KB)

starleaf-interoperability.pdf

Letöltés (202 KB)

stone-king-case-study.pdf

Letöltés (411 KB)

the-value-of-video-conferencing-about-starleaf-final.pdf

Letöltés (1.6 MB)

security-one-pager.pdf

Letöltés (599 KB)