Cégközpontunkban bemutatjuk BARCO és YAMAHA HIGH-END videókonferencia eszközeinket és nagyméretű, 136 " LEDFAL meeting room megjelenítőinket. LEDFALAK bérbeadása  rendezvényekre.


ClickShare-vezetéknélküli prezentáció és videókonferencia 


Hybrid tárgyaló - prezentálás a jelenlévő és távoli résztvevők számára egy kattintással

BARCO CLICKSHARE VIDEÓK


ClickShare Conference

Vezetéknélküli BYOM hybrid video konferencia meetingek


A host, a laptopjáról  bármilyen UC alapú videó konferencia rendszerben hívhatja  távoli ügyfelét, miközben a ClickShare Conference  eszköz segítségével a laptop vezetéknélkül csatlakozik a teljes  tárgyalói AV technikához, azaz a monitorhoz vagy projektorhoz, USB kamerához és hangrendszerhez.

ClickShare Present

Vezetéknélküli BYOD fix video konferencia meetingek


Bárki a tárgyalóban laptopjáról, mobil eszközéről vezetéknélkül prezentálhat akár szoftvergomb, akár a laptop USB-re csatlakoztatott ClickShare nyomógomb segítségével, egy klick-el. A kivetítőn egy vagy több résztvevő által megosztott tartalom egyszerre több ablakban is megjelenhet.
Milyen megoldást nyújt a Barco ClickShare Present vezetéknélküli prezentációs rendszere?

1. Videó kábel típusok és csatlakozók kiváltása USB 2.0-ás csatlakozóval. A sokféle videó csatlakozó típus gondot jelenthet a prezentálónak illetve vendég előadók érkezésekor. A ClickShare Nyomógomb USB 2.0 csatlakozást használ, amely a legtöbb notebookon megtalálható. Csatlakozás a Desktop App segítségével egyszerű. Mobil telefon és tablett esetére Mobile App áll rendelkezésre vagy Screen Mirroring ( Airplay, Google Cast, Miracast)
2. Rendszergazdai jogosultság és szoftvertelepítés nem szükséges a működéshez. Vendég előadóknak a ClickShare nyomógomb belső tárhelyén lévő alkalmazás indítása célszerű, céges dolgozóknak szoftvertelepítés ajánlott az automatikus indításhoz (ClickShare Desktop App)3. A ClickShare önálló Wi-Fi hálózatot használ, így alapesetben nem igényel céges hálózati integrációt. Amennyiben szükséges akkor a ClickShare központi egységek integrálhatók a vállalati IT infrastruktúrába a nagyvállalati környezetbe szánt modellek esetében (CSE-800, CSE-200+, C5, C10).


Új lehetőségek a tárgyalótermekben a ClickShare és ClickShare Present rendszerrel:


1. Prezentáció tartása bárhonnan a teremből vezeték nélkül (beltéren 30 méterig).


2. Kollaboratív munkafolyamatok segítése, ahol többen is megoszthatnak tartalmat a projektoron egyszerre osztott képernyővel egy gombnyomásra, segítve ezzel például a döntéshozatalt, vagy a brainstorming jellegű megbeszéléseket. Segítségével diagramokat, táblázatokat lehet valós időben összehasonlítani.3. A notebook teljesítményétől függően, de akár  már 7 másodperc is elég  ahhoz, hogy a notebook kijelzőjének képe megjelenjen a projektoron. Kevesebb technikai akadály, több idő az érdemi munkára = hatékonyabb megbeszélések tartása.


Kompatibilis operációs rendszerek laptopok, asztali számítógépek esetén:

Windows XP SP3/Vista/7/8/8.1/10 32 & 64 bit Mac OSX 10.10/10.11/10.12 (Sierra) vagy újabb


Kompatibilis mobil operációs rendszerek:

Android 6.0-tól Google Cast képernyőtükrözés / ClickShare App iOS 9.0 – iOS 11 Apple Airplay képernyőtükrözés / ClickShare App


ClickShare app letöltés:


4. Mobil eszközök bevonása a vezetői, vagy team megbeszélésekbe: Apple iPad, iPhone, Androidos tabletek, mobil eszközök képernyőjének tükrözése. Windows Phone.  Apple termékek esetén képernyő tükrözés az Apple Airplayhasználatával, Androidos mobil eszközök esetén a Google Cast segítségével.


Apple Airplay képernyőtükrözés bekapcsolása:


Apple iPad képernyő tükrözése a gyakorlatban:A ClickShare nagy könnyebbséget jelent a meetingben résztvevők, előadók, trénerek, számára, funkcióival jelentősen hozzájárul az információ-megosztás hatékonyabbá tételéhez, a megbeszélések produktívabbá tételéhez.


A teljes ClickShare és ClickShare Present paletta
Kérje bemutatónkat és demokészülékünket!Kérjen árajánlatot!

Kapcsolódó termékek

ClickShare CS-100

Vezeték nélküli prezentációs és kollaborációs rendszer kisméretű tárgyalótermekb...

Bővebben...

ClickShare CSE-200

Vezeték nélküli prezentációs rendszer kis- és közepes méretű tárgyalókba

Bővebben...

ClickShare CSE-800

Nagyméretű tárgyalókra tervezve, több ember egyidejű megosztását teszi lehetővé

Bővebben...

ClickShare CSE-200+

Vállalati környezetbe tervezett vezeték nélküli kollaborációs megoldás a kreatív...

Bővebben...

ClickShare CS-100 Huddle

Vezeték nélküli prezentációs rendszer kis méretű tárgyalókba

Bővebben...

Kapcsolódó hivatkozások

Download Clickshare firmware

Update your ClickShare device

Bővebben...

Dokumentumok

clickshare.pdf

Letöltés (3.8 MB)

Clickshare és kollaboráció.pdf

Letöltés (14.3 MB)

clickshare-halozati-integracio.pdf

Letöltés (2.2 MB)

clickshare-present-family-brochure.pdf

Letöltés (274 KB)

clickshare-present-press-release-en-pdf.pdf

Letöltés (727 KB)