Cégközpontunkban bemutatjuk YAMAHA HIGH-END videókonferencia eszközeinket és nagyméretű LEDFAL konferencia termi megjelenítőinket. LEDFALAK bérbeadása  rendezvényekre.

Az angol szóösszetételt talán úgy lehetne legjobban fordítani, hogy bármilyen tartalom megjelenítése bárhol, bármikor, bárkinek, bármin, azaz valamilyen megjelenítőn. Olyan, mint régen a faliújság.


A rajzszögek és papirfecnik helyett szabályzott módon, egyszerre, egy időben bárhol megjelenhetnek a digitális tartalmaink, üzeneteink. Lehet ez több álló vagy mozgókép,  animáció, video, internetes weboldal dinamikusan változató tartalommal. Saját szerveren vagy felhő alapon. Mindegyik rendszer lényege, hogy egy szoftver figyeli a tartalomváltozást egy úgynevezett “player” segítségével, a tartalom vagy a saját vagy egy távoli WEB szerveren van. Amikor a tartalom megváltozik, a “player” szoftver egy saját célhardverre tölti le a megváltozott tartalmat, amely megfelelő erőforrás ahhoz, hogy képes legyen akár FULL HD tartalmat is lejátszani a csatlakoztatott display-re.

Cégünk a világon legelterjedtebb  BRIGHTSIGN  Digital Signage player rendszerét ajánlja. Többféle erősségű “player” használható,  az alkalmazástól függően.  Lehetőség van komplett weboldalak dinamikus megjelenítésére is, html alapú megoldásokra is. A  megjelenítő display pedig lehet LCD monitor, monitorfal vagy LEDFAL. A DS szoftver a WALLBOARD úgy lett kialakítva, hogy  a BrightSign-on, a Samsung SSSP-n vagy az LG WebOS-t futtató médiaeszközök széles skáláján is működjön.A Wallboard -al lehetőség nyílik szenzorok integrálására.

Kamerák és szenzorok segítségével nyomon követheti, hogy ki nézi meg a képernyőt, hogy vonzóbb élményt nyújtson az ügyfél számára. Ahogyan a közösségi média célzott marketing kampányokat használ, úgy az üzletek is használhatják az életkor és a nemek azonosítását jelzéseikkel, hogy az ügyfeleke figyelmét olyan termékekre hívják fel, amelyeket hasznosnak találhatnak.

  

 A COVID19 okán  érzékelők alkalmazhatók  például a személyes számának monitorozására,  hányan tartózkodnak egy helyiségben egyszerre. Automatikus kézfertőtlenítő állomás része lehet az információs monitor, amelyen a felhő alapú Wallboard CMS futtatható. A monitoron lévő szenzor érintésmentes  interaktív kommuniákációt biztosít.  A WAYFINDIG funció a MAPWIZE segítségével történik.

A Digital Signage egy fontos alkalmazása a múzeumi tárlatvezető rendszerek.Kérjen ajánlatot!

Kategóriák

Transzparens LED

A transzparens LED egy speciális, átlátszó, nagy fényerejű LED-es megjelenítő.

Bővebben...

PolcLED Reklám Display

Digitális polc reklámdisplay

Bővebben...

Kapcsolódó termékek

F90-4K13

11,800 lumens, 4K UHD, DLP laser phosphor projector

Bővebben...

Barco UniSee

Az LCD videófalaknál a Barco UniSee teljesen új megközelítést alkalmaz a hézagme...

Bővebben...

Neets Touch Panel

7-inches, felhasználóbarát Touch Panel

Bővebben...

Dataton WATCHMAX

WATCHOUT RACK SZERVER

Bővebben...