KONFERENCIA MEGOLDÁSOK:  Zoom, MS- TEAMS videokonferencia szettek értékesítése  tárgyalókba, vezetéknélküli BARCO Clickshare Conference, BARCO weConnect online és hybrid REAL-TIME digitális távoktatás
  •     

All In One videokonferencia megoldások:


-A POLY STUDIO ismert belépő szint az All In One megoldásokban, kisebb-és közepes méretű tárgyalókba ajánlott.-A márkás Bose Videobar VB1 ALL-IN ONE, mikrofon és hangrendszere a prémium kategória, szintén kisebb és közepes méretű tárgyalókba ajánlott. Páratlan hangja van ! -Logitech Rally BAR: Közepes méretű tárgyalókba ajánlott

-a tajvani AVER  VB 342+  ALL-IN- ONE  Soundbar kisebb, kb 4,5. x 4,5 m-es tárgyalókba -un.Huddle Roomok-hoz- ajánlható.    4K kamera, hangrendszert és mikrofont tartalmaz egy egységben. A TV vagy LCD monitor alá szerelhető.

Nagyobb tárgyalókba az AVER  VC 520 Pro  PTZ kamera ajánlott.

-Az amerikai ClearOne a konferenciatechnika meghatározó cége, a világon közel 50 % piaci részesedéssel.

Az alább felsorolt kamerákat ajánljuk azokhoz a rendszerekhez, ahol a kamera hang és mikrofon résztől elkülönülten kerül installálásra. Általában ezek  sokkal jobb hangminőséget képesek nyújtani, mint az egybeépített All-IN-ONE megoldások.

A kamerák tekintetében az alábbi négyféle kamerát ajánljuk:

-ClearOne kamerák:

 120 fokos, széles látószögű, FULL HD , USB 2.0 interfésszel rendelkezik, könnyen rátehető monitorra vagy Laptop display-re. A kamera a Clearone CHAT 50 speakerphone-al párosítva kiválóan alkalmas tárgyalókba, kisebb Huddle Room-ba, Home Office- hoz egyaránt.

4 k video, auto-focus, 3 x digital zoom, 120 fok látószög, széles dinamika tartomány, image capture, zajelnyomás,  teljes  funkcionalitású USB 3.0, IR remote. Kisebb Huddle Room-hoz ajánlható, az autoframe tulajdonság opció. (electronic PTZ, 110 fok, 4 x digital zoom, up to 4 m )

 Professzionális PTZ HD USB kamera. 12- szeres optikai zoom, IR remote, RS-232, UVC, USB 3.0, USB2.0

 USB, HDMI, IP interfésszel rendelkezik, 1080p60, pro quality képminőség.


A konferencia szoba lehetséges   hangtechnikai és mikrofon megoldásait  tekintse meg itt !


    A BARCO új Clickshare Conference-el együtt használható, az all-in-one  VIDEObar egy USB -C vel csatlakoztatható. 

Ehhez már csupán egy UC videokonferencia szoftver szükséges, pl. Starleaf, TEAMS, Webex, Zoom, Skype for Business, stb... és kész is a ROOM videókonferencia szoba.

Nagy előnye ennek a videokonferncia rendszernek, hogy nem szükséges külön végponti lincece díjat fizetni, valamint minden elfér egy falon, a tárgyalóasztalon adott esetben semmi sincs, installálása egyszerű.

A konferencia résztvevői közül valaki hozza magával a Notebookját, azon legyen egy videókonferencia szoftverkliens a fent említettek közül, csatakaztassa a Notebook-hoz a Barco Clicshare Conference-hez tartozó USB Button-t és máris létrejön a csoportos vezeték-nélküli videókonferencia.
Kérjen ajánlatot!