Cégközpontunkban bemutatjuk BARCO és YAMAHA HIGH-END videókonferencia eszközeinket és nagyméretű, 136 " LEDFAL meeting room megjelenítőinket. LEDFALAK bérbeadása  rendezvényekre.


BARCO LED XT LEDFALA, 0,9-1,9 mm pixelfelbontásban, a tárgyalók, stúdiók,  diszpécserközpontok és egyéb magas minőséget célzó képi megjelenítők  piacára lett tervezve. A LEDFALAK színgazdagsága az úgynevezett “ színspektrum háromszögben “ a legmagasabb. Például tárgyalókban  installálva egy  FULL HD képet - felbontástól függően,- már 1,8m, 2,4 m, 3 m, 3,6 m, szélességben  kaphatunk, 16:9 aspect ratio-ban.

A pixelről  pixelre, valamint a modulról a  teljes falra történő gyári kalibráció, valamint  a teljes működési idő  alatt  automatikus  real time color és brightness  kalibráció tökéletes, éles, színhű képet biztosít. Modulcsere esetén a színek és fényerő a teljes falhoz képest történő önbeállásához  semmilyen külső szoftver lefuttatása nem szükséges, a kalbiráció automatikusan történik.

A Barco LED XT rendszere az Infinity platformra épül. Chorme WEB interfészen keresztül, a BARCO saját ULP protokolja segítségével, E-mail értesítéseket tud küldeni egy előre konfigurált  lehetséges hibalista státuszról real time-ban, biztosítva ezzel a biztonságos  és időben történő szervíz beavatkozást. A magas minőségnek köszönhetően a BARCO pixelhiba garaciát is tud adni, LED batch-et raktároz, azaz mindazokat a LEDFAL-as alkalmazásnál felmerülő feladatokat is elvállalja, amelyet más gyártók nem tudnak vagy nem szoktak biztosítani.

A LEDFAL XT rendszernek minden elemét  a belga BARCO cég saját maga fejlesztette, a Manager Software, a  szabadalmaztatott Barco Infinipix Controller, a modulokba épített Infinipix vevőegység, a redundás adatkezelés, a lélegzetelállítóan kiegyensúlyozott és homogén kép, egyszerre valósítja meg az új generációs LEDFALAKKAL szemben támasztott felhasználói elvárásokat, így általában nem mérhető össze ár/ teljesítményben a kínai ledfal gyártók hagyományos LEDFAL termékeivel.


BARCO LEDFAL modulcsere:Kérjen árajánlatot!

Dokumentumok

led-ertekesites-esettanulmany.pdf

Letöltés (383 KB)