Cégközpontunkban bemutatjuk BARCO és YAMAHA HIGH-END videókonferencia eszközeinket és nagyméretű, 136 " LEDFAL meeting room megjelenítőinket. LEDFALAK bérbeadása  rendezvényekre.


NUREVA AUDIO KONFERENCIA

A Hybrid oktatás és konferenciatermek audiótechnikája


    

   A fenti animációban  a sok kis buborék egy-egy "virtuális mikrofont" reprezentál, olyanok sok van belőle, hogy  teljesen kitöltik a szobát.

  NUREVA  HDL-200  Nureva HDL-300 TELJES AKUSZTIKAI  LEFEDETTSÉGET BIZTOSÍT AZ ADOTT TÉRRÉSZBEN.

  Amikor az audio konferencia résztvevői nem tartózkodnak a mikrofonok "beamforming" hatósugarában, ezen kívül esnek, vagy  a mikrofonokhoz képest más irányban ülnek  vagy a teremben történő mozgás okán kikerülnek az aktív vételi térből,   a távoli  konferencia résztvevői nem, vagy csak  gyenge minőségben fogják érzékelni a megszólalók hangját. Ezen általában menyezeti mikrofonokkal lehet segíteni, azonban a terem ily módon történő teljes lefedettségének biztosítása  nem olcsó megoldás. A Nureva mikrofon MIST szabadalma ezt a helyzetet változtatja meg.


    

   A Smart Technologies alapítói a SMART táblák révén világhírnévre tettek szert, a táblákat az oktatásban az egész világon használják. Új cégük a Nureva,   videokonferencia-rendszerekhez kínál   kis, közepes -és nagyméretű tárgyalókhoz, oktatótermekhez audiótechnikát.  

  A Nureva által szabadalmaztatott Mikrofon Köd ™ ( MIST ) technológiánknak köszönhetően, a teljes teremben "elosztott"  több ezer  " virtuális mikrofon " érzékeli a hangot. 

  A direkt és visszavert hangforrások jelfeldolgozását  CPU-nál gyorsabb  un. fPGA-k végzik párhuzamosan 15 000 MIPS sebességgel. A Nureva által fejlesztett  "MIST" MIKROFON-TECHNOLÓGIA  biztosítja, hogy a   feldolgozott jelek végeredménye  jól hallható hang legyen a távoli résztvevők számára. A teljes térrészben lévő direkt vagy visszavert hangot érzékelik a mikrofonok és mindezt csak egy vagy két - egyszerűen installálható-falra szerelt Nureva HDL-300 segítségével.

  A Nureva szabadalmaztatott audiorendszer, a videó konferencia rendszer része. Óriási előnye, hogy a, prezentáló  nem lesz többé az asztali mikrofonhoz kötve, mivel a  szoba minden térrészében jelen vannak a " virtuális" mikrofonok. Így szabadon mozoghat és beszélhet az előadó.  A prezentáló hangját és a teremben lévő összes  résztvevő hangját is minden távoli kapcsolódó résztvevő  tisztán fogja hallani.( Akár  többen is beszélhetnek  egyszerre.)


A Nureva telepítése egyszerű az eszközök autokalibrációval rendelkeznek - nincs szükség technikusra, az  WEB felületről menedzselhetők. A folyamatos visszhangelnyomás biztosított, erről egy részletesebb anyag itt található.A HYBRID oktatásban már számos Nureva HDL 300 installáció történt. 


   A hybrid oktatásban a  távoli résztvevők kiváló hangminőségben hallhatják nem csak a tanárt, hanem minden -az oktatáson fizikailag is jelen lévő - diákot, hiszen a Nureva MIST "virtuális mikrofonok" az osztály teljes területén " aktívak".

  Osztálytermek, tanulószobák, közösségi helyiségek jellemzően a Nureva MIST technológiával ellátott hang-és mikrofonrendszerrel  biztosítják a teljes lefedettséget. Amikor  egy adott helyen többen szeretnének a terem különböző részében beszélni, -nem lehet mindenki elé egy mikrofont tenni,- a " virtuális" mikrofonok segítségével mindenki  kiváló hangminőségben bevonható. A hybrid oktatásban sok egyetemen használják.

Nureva Voice Amplification:

Újabb Nureva szabadalom, egy előadó által viselendő wireless mikrofon segítségével ( Sennheiser) az előadó hangját az osztályteremben installált Nureva HDL-300-ba vezetik, így az egész terem lokális hangosítása is megoldott, miközben egyidejűleg párhuzamosan a  lokális résztvevők hangját is veszi, érzékeli a Nureva mikrofon MIST technológiája. A távoli ( hybrid) beszédet is természetesen lehet hallani a hangszórókon. Az előadó hangjának, -aki a wireless mikrofont viseli,- prioritása van a  lokális és távoli hangforrások felett.


A rendszer autokalibrációval működik, így a  terem  könnyen átrendezhető a Nureva Audio installáció helyének megváltoztatása nélkül, a távolságtartást is figyelembe véve.


Barco ClickShare Conference Certified !

  A Barco ClickShare Conference vezeték nélkül csatlakozik Zoom, MS-Teams, Cisco, Starleaf és egyéb konferencia rendszerekhez. A kompatibilis  videókamerákat és a Nureva HDL- 200, és a Nureva HDL-300  rendszerét a Barco Clickshare CX-20/30/50 automatikusan felismeri, az integráció mindkét cég részéről megtörtént.

  A helyiségben alkalmas helyre  installált Nureva HDL-200/300 MIST mikrofon és audió technológia  biztosítja a vételt és hangzást.

Nureva HDL-200  és a Nureva HDL-300  Barco ClickShare Conference Certified termék !
Hogyan installáljuk a BARCO CX-20, Barco CX-30, Barco CX-50-at a Nureva HDL-200-al ?

Hogyan installáljuk a BARCO CX-20, Barco CX-30, Barco CX-50-at a Nureva HDL-300-al ?

  Lehetővé válik a szabad  térbeli mozgás is, hiszen a beamforming mikrofon karakterisztikával ellentétben a Nureva Mikrofon MIST technológia a szoba bármely pontján biztosítja a hangforrás vételét, így teljes mértékben megvalósul az a természetes igény, hogy a résztvevők a Notebook-al a szoba bármely részén tartalmat oszthatnak meg vezeték nélkül és  tartózkodási helyüktől függetlenül beszélhetnek egyaránt,  ( nem kell mikrofonba beszélni ), így kiválóan hallhatók lesznek a távoli résztvevők számára.

 

Nureva  HDL-310 HDL-410Mivel a nem kell bemikrofonozni a hangforrásokat, a legnagyobb előnye is az, hogy az adott méretű térben mindenki irányított mikrofon nélkül mozoghat, beszélhet, pl. hybid oktatás esetén a tanárt és a diákot is hallani fogja a távoli felhasználó, bárhol is vannak a teremben. A Nureva 300-hoz képest a Nureva 310 és a Nureva 410 nagyyobb teret fed le, hangerje megnövelt.

Kérjen Demot !

Az adott terem méreteinek függvényében határozzuk meg a terméktípust.:


Panoráma és PTZ kamerák videókonferenciához


Hangforrást követi, előadóra és a közönségre a kamera a hangforrás koordináták alapján fordul rá.

Ez ma a legmodernebb videókonferencia rendszer oktatási intézményekben !


A kamerák automatikusan, vagy kézi vezérléssel fordulnak rá a hangforrásra

Nureva HDL 300 audio konferencia demonstráció (Nureva Youtube video)


-Hogyan változtatja meg a NUREVA a szabadalmaztatott Mikrofon "Mist" technológiája az audio konferenciát ? ( Cikk )

Dokumentumok

nureva-hdl300-sales-presentation-mikropo.pdf

Letöltés (6.6 MB)

nureva-audio-conferencing-starleaf-product-spec-sheet.pdf

Letöltés (170 KB)

101349-06-quick-start-guide-dual-hdl300.pdf

Letöltés (5.1 MB)

nureva-audio-and-barco-clickshare.pdf

Letöltés (2.1 MB)

audio-es-videokonferencia-installacios-lehetosegei.pdf

Letöltés (1.4 MB)

a-meeting-room-audio-rendszere.pdf

Letöltés (3.4 MB)