VIDEÓKONFERENCIA-ÉS LIVE STREAMING MEGOLDÁSOK:  Kamerák és audió rendszerek  tárgyalókba, vezeték-nélküli BARCO ClickShare Conference, BARCO weConnect online és hybrid REAL-TIME digitális távoktatás, lecture capture és streaming eszközök, LEDFALAK bérbeadásaBarco ClickShare Conference vezetéknélküli konferencia rendszer


  A ClickShare Conference termékcsalád pontosan azt a megoldás kínálja, amelyre minden cégnek szüksége van. Legyen kiváló a hang-és kép minősége, egyszerűen lehessen  csatlakozni, kezelni,   a videókonferenciázás felhasználói élménye illeszkedjen a szokásos munkafolyamatokba.  A kapcsolatteremtés készsége a modern üzleti vállalkozások lelke. A vezetéknélküli konferenciatechnika segítségével az irodából a megbeszéléshez csatlakozó kollégák pár másodperc alatt tudnak tartalmat megosztani távolról csatlakozó társaikkal. 

  Inspiráló csapatmunka, vezetéknélküli tartalommegosztás, központi irányítás, valamint kiemelkedő biztonságamely az összes ClickShare modellre jellemző. A vezetéknélküli konferencia megoldásunk segítségével létrehozhatja saját tárgyalását bárhonnan. Bármely saját vagy céges eszközről történhet a csatlakozása egyszerűen, nyomógomb vagy applikáció segítségével videókonferencia platformtól függetlenül. (UC) Mindegy, hogy a résztvevők honnan csatlakoznak a megbeszéléshez, akár egy kávézó teraszáról, akár otthonról, akár az irodából a ClickShare Conference segítségével már kezdheti is a konferenciát kollégáival vagy üzleti partnereivelA ClickShare hibrid kollaborációs megoldást hoz irodájába. 

  Hozza teljesen új szintre a videó konferenciázást cégénél legyen szó kis méretű tárgyalóról (Huddle room) vagy egészen nagy konferencia teremről. A tradicionális videó konferencia rendszerekkel ellentétben a ClickShare Conference gyors, egyszerű és vezeték nélküli megoldást jelent bármely tárgyalóba.Vegye fel velünk a kapcsolatot   


  Vezeték nélküli

Nincsenek kábelek. Osszon meg vezeték nélkül tartalmat a tárgyalóba vagy akár azon kívülre a nyomógomb vagy az applikáció segítségével, valamint a tárgyalóban található perifériák (kamera, mikrofon, hangszóró) használatával. 

Egyszerű 

Nincs szükség szoftverre, nincs szükség érintőkijelzős panelre az irányításhoz vagy speciális beállításokra, amikre oda kell figyelni. Ehelyett minden tárgyalóban ugyanaz az egy nyomógombos élmény várja a résztvevőket.

Hibrid 

Legyen szó bármely tárgyalóhelységről a Conference modellcsalád segítségével könnyen indíthat hibrid megbeszéléseket és élvezheti a BYOM (Bring Your Own Meeting), azaz a saját eszközének előnyét és kényelmét. Hozza össze a résztvevőket, csatlakozzanak bárhonnan is a világból.

Agnosztikus, egyszerűen kompatibilis

Zökkenőmentes működés a felhasználó saját laptopjával, videó konferencia megoldásával (UC) és a kompatibilis USB perifériák széles választékával.

Rugalmas
 

Integrálható a már meglévő tárgyaló termi megoldások közé és lehetővé teszi az új technológia egyszerű hozzáadását a meglévőhöz.

Vállalkozásoknak tervezve

ISO27001 tanúsítvánnyal rendelkező, informatikai szintű megoldás, amely biztonságos, felhőalapú. SmartCare tartozék. Osszon meg Nyomógombbal, Appal vagy mindkettővel, bármi, ami kényelmes és megfelel a vállalata stratégiájának.Mi is az a ClickShare Conference és milyen előnyei lehetnek a vállalkozása számára?

  Egyszerű, gyors, kényelmes és vezetéknélküli, ez a ClickShare Conference. 

Megoldásunk segítségével vezeték nélkül oszthatja meg tartalmát a tárgyaló kijelzőjén a kollégáival, sőt mivel a ClickShare Conference modellek mindegyike kompatibilis a nevesebb gyártók legtöbb termékével így a megszokott USB-s videokonferencia eszközeit (kamera, mikrofon, hangszóró) a ClickShare-hez csatlakoztatva, ezen eszközök is azonnal elérhetővé válnak, mintha azokat a korábban megszokott módon, kábellel kötötte volna össze a laptopjával. A ClickShare Conference modellek segítségével a hibrid megbeszélések olyan egyszerűek, könnyedek és kollaboratívak lehetnek, mint ahogy személyesen megszoktuk. 

 Próbálja ki a következő online megbeszélésére a ClickShare Conference-t applikáció vagy gomb segítségével. Érintős vagy érintés nélküli, applikáció vagy gomb. Az Ön döntése, hogy melyiket részesíti előnyben ami illik az Ön digitális munkaterébe. Mi lehet még? A ClickShare Conference további széleskörű hasznos funkciókkal érkezik. 


Vegye fel velünk a kapcsolatot ClickShare CX-20

Változtassa kis méretű tárgyalóját inspiráló konferencia kollaborációs térré.  

 • Teljes BYOM (Bring Your Own Meeting) támogatás 
 • Távoli elérési és menedzselési lehetőség 
 • Agnosztikus: bármely eszközzel, bármely UC videókonferencia platformmal és perifériák széles választékával kompatibilis 
 • Fokozott biztonság (ISO27001) 

Tudjon meg többet...

ClickShare CX-30

Zökkenőmentes, vezeték nélküli konferencia kis és közepes méretű tárgyalók  és konferenciatermekhez. 

 • Teljes BYOM (Bring Your Own Meeting) támogatás 
 • Távoli elérési és menedzselési lehetőség 
 • Teljes interaktivitás és moderáció (Későbbi firmware frissítéssel válik elérhetővé) 
 • Agnosztikus: bármely eszközzel, bármely UC videókonferencia platformmal és perifériák széles választékával kompatibilis. 
 • Fokozott biztonság (ISO27001) 

Tudjon meg többet...

ClickShare CX-50

Hozza el a prémium vezeték nélküli videókonferenciázás és távolról is bonyolítható megbeszélés élményét akár a legnagyobb méretű tárgyalójába is. 

 • Teljes BYOM (Bring Your Own Meeting) támogatás 
 • Távoli elérés a legmagasabb minőségben 
 • Teljes interaktivitás és moderáció (Későbbi firmware frissítéssel válik elérhetővé) 
 • Agnosztikus: bármely eszközzel, bármely UC videókonferencia platformmal és perifériák széles választékával kompatibilis 
 • HDMI bementi csatlakozó 
 • Fokozott biztonság  

Tudjon meg többet... 


Vegye fel velünk a kapcsolatot

 

Dokumentumok

barco-clickshare-conference-security-whitepaper.pdf

Letöltés (927 KB)

cx-family-product-hun-final.pdf

Letöltés (1.4 MB)

cx-family-product-ad-low-res-210x297-en-pdf.pdf

Letöltés (1.8 MB)

cx-20-product-ad-low-res-en-pdf.pdf

Letöltés (40 KB)

cx-30-product-ad-low-res-en-pdf.pdf

Letöltés (40 KB)

cx-50-product-ad-low-res-en-pdf.pdf

Letöltés (41 KB)

wireless-conferencing-ad-low-res-210x297-en-pdf.pdf

Letöltés (938 KB)