Cégközpontunkban bemutatjuk BARCO és YAMAHA HIGH-END videókonferencia eszközeinket és nagyméretű, 136 " LEDFAL meeting room megjelenítőinket. LEDFALAK bérbeadása  rendezvényekre.Barco ClickShare Conference vezetéknélküli konferencia rendszer


BARCO CLICKSHARE VIDEÓK


A ClickShare Conference termékcsalád pontosan azt a konferenciaélményt kínálja, amelyre minden cégnek szüksége van. Legyen kiváló a hang- és kép minősége, egyszerűen lehessen csatlakozni, kezelni és videó konferencia felhasználói élménye illeszkedjen a megszokott munkafolyamatba. A ClickShare vezeték nélküli konferenciatechnológiájával az irodában tartózkodó csapattagok pillanatok alatt összekapcsolhatják és megoszthatják a tartalmat a távoli értekezlet résztvevőivel. 

Inspiráló csapatmunka, vezeték nélküli tartalommegosztás, központi irányítás, valamint kiemelkedő biztonság, amely az összes ClickShare modell jellemzője. A vezeték nélküli konferencia megoldásunk segítségével bárhonnan létrehozhatja saját meetingjét. A megosztás bármely saját vagy céges eszközről történhet. A csatlakozás egyszerű: nyomógomb vagy applikáció segítségével történik videó konferencia platformtól függetlenül. Mindegy, hogy a résztvevők honnan csatlakoznak a megbeszéléshez, akár egy kávézó teraszáról, akár otthonról, akár az irodából, a ClickShare Conference segítségével már kezdheti is a konferenciát kollégáival vagy üzleti partnereivel. A ClickShare hibrid kollaborációs megoldást hoz irodájába. 

Hozza teljesen új szintre a videó konferenciát cégénél, legyen szó kis méretű tárgyalóról (Huddle room) vagy egészen nagy konferencia teremről. A tradicionális videó konferencia rendszerekkel ellentétben a ClickShare Conference gyors, egyszerű és vezeték nélküli megoldást jelent bármely tárgyalóba.Vegye fel velünk a kapcsolatot   


  Vezeték nélküli

Nincsenek kábelek. Osszon meg vezeték nélkül tartalmat a tárgyalóba vagy akár azon kívülre a nyomógomb vagy az applikáció segítségével, valamint a tárgyalóban található perifériák (kamera, mikrofon, hangszóró) használatával. 

Egyszerű 

Nincs szükség szoftverre, nincs szükség érintőkijelzős panelre az irányításhoz vagy speciális beállításokra, amikre oda kell figyelni. Ehelyett minden tárgyalóban ugyanaz az egy nyomógombos élmény várja a résztvevőket.

Hibrid 

Legyen szó bármely tárgyalóhelységről a Conference modellcsalád segítségével könnyen indíthat hibrid megbeszéléseket és élvezheti a BYOM (Bring Your Own Meeting), azaz a saját eszközének előnyét és kényelmét. Hozza össze a résztvevőket, csatlakozzanak bárhonnan is a világból.

Agnosztikus, egyszerűen kompatibilis

Zökkenőmentes működés a felhasználó saját laptopjával, videó konferencia megoldásával (UC) és a kompatibilis USB perifériák széles választékával.

Rugalmas
 

Integrálható a már meglévő tárgyaló termi megoldások közé és lehetővé teszi az új technológia egyszerű hozzáadását a meglévőhöz.

Vállalkozásoknak tervezve

ISO27001 tanúsítvánnyal rendelkező, informatikai szintű megoldás, amely biztonságos, felhőalapú. SmartCare tartozék. Osszon meg Nyomógombbal, Appal vagy mindkettővel, bármi, ami kényelmes és megfelel a vállalata stratégiájának.Mi is az a ClickShare Conference és milyen előnyei lehetnek a vállalkozása számára?

Egyszerű, gyors, kényelmes és vezetéknélküli, ez a ClickShare Conference. 

Megoldásunk segítségével vezeték nélkül oszthatja meg tartalmát a tárgyaló kijelzőjén a kollégáival, sőt mivel a ClickShare Conference modellek mindegyike kompatibilis a nevesebb gyártók legtöbb termékével így a megszokott USB-s videokonferencia eszközeit (kamera, mikrofon, hangszóró) a ClickShare-hez csatlakoztatva, ezen eszközök is azonnal elérhetővé válnak, mintha azokat a korábban megszokott módon, kábellel kötötte volna össze a laptopjával. A ClickShare Conference modellek segítségével a hibrid megbeszélések olyan egyszerűek, könnyedek és kollaboratívak lehetnek, mint ahogyan azt személyesen megszoktuk. 

Próbálja ki a következő online megbeszélésére a ClickShare Conference-t applikáció vagy nyomógomb segítségével. Érintés vagy érintés nélküli, applikáció vagy nyomógomb? Az Ön döntése, hogy melyiket részesíti előnyben, ami illik az Ön digitális munkaterébe. 


Vegye fel velünk a kapcsolatot 


A Barco Clickshare legújabb Clickshare CX-50 Gen 2 már két monitorkimenet kezelésére alkalmas, választható UC vagy BYOD hozzáféréssel rendelkezik.ClickShare CX-20Változtassa kis méretű tárgyalóját inspiráló konferencia kollaborációs térré.  

 • Teljes BYOM (Bring Your Own Meeting) támogatás 
 • Távoli elérési és menedzselési lehetőség 
 • Agnosztikus: bármely eszközzel, bármely UC videókonferencia platformmal és perifériák széles választékával kompatibilis 
 • Fokozott biztonság (ISO27001) 

Tudjon meg többet...

ClickShare CX-30Zökkenőmentes, vezeték nélküli konferencia kis és közepes méretű tárgyalók  és konferenciatermekhez. 

 • Teljes BYOM (Bring Your Own Meeting) támogatás 
 • Távoli elérési és menedzselési lehetőség 
 • Teljes interaktivitás és moderáció (Későbbi firmware frissítéssel válik elérhetővé) 
 • Agnosztikus: bármely eszközzel, bármely UC videókonferencia platformmal és perifériák széles választékával kompatibilis. 
 • Fokozott biztonság (ISO27001) 

Tudjon meg többet...

ClickShare CX-50,ClickShare CX-50 Gen 2

Hozza el a prémium vezeték nélküli videókonferenciázás és távolról is bonyolítható megbeszélés élményét akár a legnagyobb méretű tárgyalójába is. 

 • Teljes BYOM (Bring Your Own Meeting) támogatás 
 • Távoli elérés a legmagasabb minőségben 
 • Teljes interaktivitás és moderáció (Későbbi firmware frissítéssel válik elérhetővé) 
 • Agnosztikus: bármely eszközzel, bármely UC videókonferencia platformmal és perifériák széles választékával kompatibilis 
 • HDMI bementi csatlakozó 
 • Fokozott biztonság  

Tudjon meg többet... 


Vegye fel velünk a kapcsolatot

 

Kapcsolódó termékek

Barco ClickShare CX-20

Barco ClickShare Conference CX-20

Bővebben...

Barco ClickShare CX-30

Barco ClickShare Conference CX-30

Bővebben...

Barco-ClickShare CX-50

Barco ClickShare Conference CX-50, CX-50 GEN 2

Bővebben...

Dokumentumok

barco-clickshare-conference-security-whitepaper.pdf

Letöltés (927 KB)

cx-family-product-ad-low-res-210x297-en-pdf.pdf

Letöltés (1.8 MB)

cx-20-product-ad-low-res-en-pdf.pdf

Letöltés (40 KB)

cx-30-product-ad-low-res-en-pdf.pdf

Letöltés (40 KB)

cx-50-product-ad-low-res-en-pdf.pdf

Letöltés (41 KB)

wireless-conferencing-ad-low-res-210x297-en-pdf.pdf

Letöltés (938 KB)

clickshare-targyalok-tervezese.pdf

Letöltés (212 KB)

clickshare-cx-50-gen2.pdf

Letöltés (341 KB)

comparison-sheet-clickshare-conference-en.pdf

Letöltés (66 KB)

clickshare-family-brochure-new-2023.pdf

Letöltés (4.8 MB)