Cégközpontunkban bemutatjuk BARCO és YAMAHA HIGH-END videókonferencia eszközeinket és nagyméretű, 136 " LEDFAL meeting room megjelenítőinket. LEDFALAK bérbeadása  rendezvényekre.


CLEARONE VIDEOKONFERENCIA KAMERÁK ÉS AUDIÓ RENDSZEREK


           A ClearOne-hoz kötődik az iparág első olyan terméke, amely a Distributed Audio Echo Cancellation ™ alkalmazást használja konferencia-audio rendszerben és az iparág első conference-phone vezeték-nélküli konferencia telefonját is a ClearOne készítette. A cég  részesedése a konferencia-audio piacon  közel 50 %-os.

           A ClearOne Unite kamerák és az ehhez tartozó  VERSA ROOM CT hang-és mikrofonrendszerek a tárgyalók, training room-ok optimális hangzását  szolgálják, és az installálási megoldások széles tárházát kínáják.

  BARCO CLICKSHARE CONFERENCE-el kompatibilisek  !


         ClearOne kamerák:


            Unite 20 Pro WEBkamera:

 120 fokos, széles látószögű, FULL HD , USB 2.0 interfésszel rendelkezik, könnyen rátehető monitorra vagy Laptop display-re. A kamera a Clearone CHAT 50 speakerphone-al párosítva kiválóan alkalmas tárgyalókba, kisebb Huddle Room-ba, Home Office- hoz egyaránt.

           Unite 50 4K ePTZ HD kamera: 

4 k video, auto-focus, 3 x digital zoom, 120 fok látószög, széles dinamika tartomány, image capture, zajelnyomás,  teljes  funkcionalitású USB 3.0, IR remote. Kisebb Huddle Room-hoz ajánlható, az autoframe tulajdonság opció. (electronic PTZ, 110 fok, 4 x digital zoom, up to 4 m )

           Unite 150 PTZ kamera:

 Professzionális PTZ HD USB kamera. 12- szeres optikai zoom, IR remote, RS-232, UVC, USB 3.0, USB2.0

           Unite 200 PTZ kamera:

 USB, HDMI, IP interfésszel rendelkezik, 1080p60, pro quality képminőség.

           A Unite videókamerák és ehhez tartózó -különbözőképpen kialakított- VERSA ROOM  audiórendszerek (mikrofon, hangszóró) segítségével változatos installációs megoldásokat lehet  létrehozni. A konferenciaterem méretét is figyelembe véve,  az eszközök akár  a falon,  a  mennyezeten  vagy a konferencia asztalon vannak elhelyezve, optimális  hangzást  biztosítanak.   Amikor a népszerű falra installált All In One (kamera, mikrofon és audio) megoldások audio része nem nyújt megfelelő hangminőséget a szoba mérete miatt, a ClearOne új lehetőségeket kínál. 

Sok esetben a  felhasználó még azt sem  szeretné, hogy  egy speakerphone kerüljön az asztalra, mert nem szeretne a tárgyalóasztalon semmilyen készület, vezetéket látni. Ezt az elvet is segíti a vezeték-nélküli  Barco Clicshare Conference is.

          A ClearOne zászlóshajója a BMA 360. FiBeam technológia. A frekvenciától függetlenül,  (200 Hz-4000 Hz a beszédhang tipikus frekvencia változása), a teljeshangképet képes  egyenletesen és kristálytisztán visszaadni a konferenciatermi illetve a távoli résztvevők számára. A mennyezeten elhelyezett  egy vagy több BMA ( Beamforming Microphon Array ) és a hangszórók biztosítják a kristálytiszta hangzást, a hangkép nem függ a beszélő helyzetétől, a mikrofonok a mozgást is képesek követni.

          A mennyezeti audió megoldásokat számos szabadalom védi, ezért például a BMA360 álmennyezeti 50 x 50 cm-es mikrofon array, 24 db mikrofonból áll, DSP-t tartalmaz.
A teljes Clearone konferenciatechnika választék letölthető

itt !


Lehetséges alkalmazásokra néhány példa:

1.

Az 5-6 fős szobák számára  kedvező ajánlat az USB videokonferencia-készlet:   Unite 20 FullHD kamera és a Chat 150 USB kihangosító.

   Az Unite 20 kamera 1080p30 felbontást és  széles 120 fok látószöget kínál.  A Chat 150 USB egy USB 2.0 kihangosító 3 egyirányú mikrofonnal és egy nagy hangszóróval, amelyek garantálják a duplex hang legmagasabb minőségét. A beépített első mikrofon-prioritásnak köszönhetően csak a beszélő személyhez legközelebb eső mikrofon lesz aktív, így a másik két mikrofon nem veszi fel ugyanazt a jelet, amely kissé késik vagy visszaverődik a falakon. A készlet közvetlenül csatlakoztatható számítógéphez vagy olyan vezeték-nélküli konferencia-rendszerekhez, mint például a Barco ClickShare Conference.

2.

 A 8-12 fős videokonferencia alkalmazásokhoz, a Versa 50/150 szettet kínáljuk a Chat 150 USB kihangosítóval. A készlet tartalmaz: Versa hubot,  Chat 150 készletet és egy Unite 50/150 PTZ kamerát. A tartozékok a Versa hubhoz vannak csatlakoztatva, és csak egyetlen USB 3.0 kábel csatlakozik a számítógéphez vagy a BARCO Clickshare Conference -hez. A Versa Hub négy  USB 2.0 porttal, két USB 3.0 porttal, egy Ethernet porttal és két monitor kimenettel rendelkezik (HDMI és DVI). Ennek köszönhetően csatlakozható hozzá: két USB 3.0 kamera, két érintőképernyő, nyomtató vagy külső meghajtó. A kamera 1080p30 felbontású, PTZ, 12x optikai zoom. A Chat 150 kihangosító biztosítja a zaj- és visszhangelnyomást, valamint az első mikrofon-prioritást. A készlet bármely, a számítógépre telepített alkalmazással együttműködik, mint például a ClearOne Collaborate Space,  Microsoft Teams vagy a Webex.


3.

   A Versa Lite CT, a Versa Room CT, valamint a Versa Pro CT megoldások jelentik igazán azt az előnyt a felhasználó számára, amely elsősorban abban jelentkezik, hogy a tárgyalóasztalra nem kerül semmi, mert a mennyezeti mikrofonrendszer segítségével, a ClearOne szabadalmakkal védett 3 vagy 24 szegmenses mennyezeti mikrofon array rendszere a szoba minden pontján érzékeli a hangot. Beépített ( BMA CTH), vagy külső (CTH Audio DSP) segítségével valósul meg a AEC ( visszhangelnyomás ) és a DSP.  A Versa Pro CT közvetlenül USB-vel csatlakoztatható a ClickShare Conference-hez, vagy a ClearOne Converge Huddle eszközéhez. Ez utóbbi esetben a rendszer tovább bővíthető például wireless mikrofonokkal oktató trainer számára, illetve Bluetooth Expander-el is. Ezt még azzal lehet fokozni, hogy teljesen egyenletes, frekvenciától független  gain-t lehet elérni a  BMA 360 -al. Az új BMA 360 ClearOne patented mennyezeti Mic Array csúcstechnológia.
Mivel  kapcsolhatók a  mikrofon sugárzási  szeletei így az  alkalmazható bármely szobaméretnél, 3m x 3m, 5m x 5m szobában hatfelé, nagyobb szobában nyolc-, tizenkétfelé lehet a teret osztani sugárzási hangérzékelés szempontjából.  A pdf-ben található Polar grafikon is érzékelteti azt a végeredményt, hogy nulla és 40 dB között, szinte teljes 360 fokos térben, négyféle szokásos beszédfrekvencián mérve , az eszköz GAIN-je változatlan, nem függ a frekvenciától, azaz egyenletes hangerőt biztosít a teljes beszédtartományban !VIDEOKONFERENCIA KAMERA

Dokumentumok

clearone-m-portfolio-introduction.pdf

Letöltés (10.5 MB)

collaborate-versa-lite-ct-20200708-1.pdf

Letöltés (1.8 MB)

collaborate-versa-pro-ct-20200708-1.pdf

Letöltés (1.1 MB)

versa-pro-150-ds-20200708.pdf

Letöltés (959 KB)

collaborate-versa-room-ct-20200708.pdf

Letöltés (1.5 MB)

bma360-dtasheet-2020-12-02.pdf

Letöltés (3.6 MB)