Cégközpontunkban bemutatjuk BARCO és YAMAHA HIGH-END videókonferencia eszközeinket és nagyméretű, 136 " LEDFAL meeting room megjelenítőinket. LEDFALAK bérbeadása  rendezvényekre.


A Neets-et a BIAMP cég vásárolta meg 2021-ben tárgyalótermi vezérlők a termékpalettán megmaradtakA Neets tárgyalótermi vezérlő megoldásait az egyszerű jelzővel lehet illetni:

  • Egyszerű installálni 
  • Egyszerű felprogramozni 
  • Egyszerű használni 
  • Egyszerű, letisztult design jellemzi 

A Neets kontrol rendszerek 8 fajta központi vezérlőre épülnek, amelyek az egyszerű oktatótermektől a high-end tárgyalótermekig ellátják teljes körűen a kívánt funkciókat. A vezérlőközpontot Neets gyári audio erősítőkkel, relé bokszokkal, switch-ekkel, input panelekkel, fali keypad-ekkel tehetjük felhasználóbarát rendszerré. A LAN alapú Neets rendszereket egy Neets Central Control szoftverrel tudjuk központilag menedzselni, monitorozni, automata email küldő funkcióval - pl. projektorok izzó óra állás- ellátni.


Neets University of Copenhagen esettanulmány . 39 teremben használták a Neets verzérlő eszközeit. A NEETS legújabb terméke a NEETS SOLVO, amely kisebb  tárgyalókban jól használható HUB, 

megkönnyíti a prezentáló kábeles csatlakozását a kivetítőhöz USB kábellel, más USB eszközök HUB-ra történő csatlakozása segítségével a tárgyaló pár fős  videokonferenciáira is alkalmassá tehető. 

A kábeles megoldások  sok helyen a túlzsúfolt WIFI és egyéb biztonsági szempontból fontosak, a Neets Solvo  kisebb, pár fős tárgyalókban ideális lehet.


Solvo Neets A Displaylink technológiáját használja, a szükséges driver WIN 10, Chrome tartalmazza, a többi operációs rendszernél, MacOS, Android manuális driver installáció szükséges.USB 2.0/3.0 kompatibilis.

Az automata videókonferenciához szükséges eszközök:

 WEBCAM, Speakers, Mic, TV  ( CEC kompatibilis). valamint egy UC videokonferencia szoftver.


A Neets  vezérlés a Cisco Touch 10 -el is integrálható.

A Neets Solvo System Integrátorok  részére is ajánlott, mert a Neets Contoll eszközei a Neets Touch panel segítségével  komplett megoldást nyújt konferenciatermi eszközök vezérlésére.  

A Neets Solvo-ra csak a display-t ( lehet TV-t is ), valamint a mikrofont a hangszórót és a kamerát kell csatlakoztatni, a felhasználó a laptopjáról egy USB kábellel oszthatja meg a tartalmat, videókonfernciázhat. A Neets Solvo mindezt automatikusan teszi. A NeetsSolvo nagyszerűsége abban rejlik, hogy amikor az USB kábelt a felhasználó csatlakoztatja a Solvo-hoz, akkor minden periféria bekapcsol, amikor kihúzza, minden kikapcsol.

Kiválóan használható kisebb, pár fős, de  nagy forgalmú Huddle Roomokban, ahol a  könnyű kábeles  fel-és lecsatlakozás  előnyt jelent !


A NEETS magyarországi disztribútora a Mikropo Kft. Kérje tájékoztatónkat.

Kérjen ajánlatot!

Kapcsolódó termékek

Neets TanGo

A Tango a Neets központi vezérlők zászlós hajója.

Bővebben...

Neets Touch Panel

7-inches, felhasználóbarát Touch Panel

Bővebben...

Neets Solvo

Neets Solvo- kisméretű tárgyalókhoz

Bővebben...

Kapcsolódó hivatkozások

Dokumentumok

neets-solvo-datasheet-rev1.pdf

Letöltés (268 KB)