Cégközpontunkban bemutatjuk BARCO és YAMAHA HIGH-END videókonferencia eszközeinket és nagyméretű, 136 " LEDFAL meeting room megjelenítőinket. LEDFALAK bérbeadása  rendezvényekre.


 EONIS 22"/ 24 " ( MDRC-2222/2224 WP ) Dental fogorvosi tisztítható, fertőtleníthető monitor

Orvosi eszköztanúsítványok:


Tulajdonságai:

Fogorvosként Ön arra törekszik, hogy betegei a lehető legjobb ellátást kapják, ezért szükség van a legmagasabb minőségű fogászati berendezésekre, modern, kellemes közérzetet biztosító  várórészre, ahol a  betegei kényelmesen érezhetik magukat.

Egy eleme lehet  a rendelőnek a röntgen rész. A betekintő monitor viszont a fogorvosi szobában van általában elhelyezve, nem mindegy, hogy  milyen tulajdonságai vannak, ezért érdemes ezt egy kicsit közelebbről is megvizsgálni.

belga Barco cég kifejlesztett egy teljesen új fogászati monitor termékcsaládot, amely megfelel az összes digitális képalkotási igénynek. Világszerte több száz fogorvos visszajelzése alapján a Barco fogászati monitorok pontosan azokat a funkciókat foglalják magukban, amelyekre a fogorvosoknak szüksége van: infection control, kontrasztos képek, orvosi monitor tulajdonságok. 


A 24 "-es display, a röntgenképek betekintésére szolgál. Teljesen "sealed" képernyő mechanika, takarítható, fertőtleníthető, széles látószög ( 178 ), orvosi alkalmazásra fejlesztve, még a 70 %-os alkoholos tisztítást is elviseli, ( IP-32 ),  integrált kábelvezetés, forgó karra is  felszerelhető,  egy plussz videó input, (többféle bemenettel: VGA, DP, HDMI, USB ) is el van látva.  Portré és Landscape mód. Tiszta kontrasztos kép megjelenítése. Beépített front szenzor gondoskodik minden egyes bekapcsoláskor a kép homogenitásáról. 

BARCO online Medical QAWeb support. Consumer Display és Barco Eonis display összehasonlítása


Tisztíthatóság, fertőtlenítés

A laboratóriumi teszt önmagáért beszél

Információ és árajánlat kérés

Dokumentumok

eonis-22-%22-mdrc-2222.pdf

Letöltés (348 KB)

eonis-24-%22-mdr-2224-wp.pdf

Letöltés (1.2 MB)