Cégközpontunkban bemutatjuk BARCO és YAMAHA HIGH-END videókonferencia eszközeinket és nagyméretű, 136 " LEDFAL meeting room megjelenítőinket. LEDFALAK bérbeadása  rendezvényekre.

Vezérlőtermek


  A belga  Barco cég a globális piacvezető a vezérlő termek és video falak felszerelésében, integrálásában és összekapcsolásában minden piaci szegmensben és felhasználási területen. A Barco segítséget nyújt Önnek az igényeinek a meghatározásában, a követelmények tisztázásában és az ideális méretezés és megoldások kialakításában, évente több száz sikeres installáció tapasztalatával, és később is folyamatosan támogatja Önt széleskörű szolgáltatásaival! 

Barco, hatékonyabb és okosabb vezérlőtermek !

Az okosabb rendszer titka az információ! Minél több adat áll rendelkezésre annál jobb eredmény fog születni. Az adatbázisok és a szenzor alapú információk összegyűjtése több különböző felhasználótól segít abban, hogy egy adott pillanatban jobban össze lehessen hangolni a folyamatokat.

  Az adatok gyűjtése, a szétosztása és megfigyelése így egyre fontosabbá válik. A Barco mint a vizualizációs és hálózati megoldások egyik vezető szállítója egy „okosabb” szervezés megteremtőjévé válik. A forgalomirányítástól, a biztonságtól és a távközléstől a közművekig és a folyamatirányítási rendszerekig a Barco biztosítja a szükséges építőelemeket egy rendkívül megbízható vezérlőtermi megjelenítési rendszerhez.A kép és az adatkezelés helyes perspektívája

  Hálózati vizualizációs rendszerünk gondoskodik az információk valós idejű elosztásáról. Bármilyen mennyiségű adat bármelyik helyről, bármely távolságból továbbítható, majd bármelyik képernyőn megjeleníthető. A rendszer nagyfokú rugalmassága megengedi az információ megosztást különálló zárt hálózatokon keresztül is, így például a rendőrség és a kórházak is biztonságosan tudják használni! Ez ösztönzést nyújt a különböző területek és közszolgáltatások együttműködéséhez és növeli a teljes rendszer intelligenciáját.

  A rendszer alapja nem csak a videófal, amely  BARCO Unisee is lehet, hanem a hálózati vezérlők is. Ezek sokféle lehetőséget teremtenek, pl a BARCO Secure Stream alapú megoldásban  a távoli felhasználó mobilon is elérhet egy operátor által megosztott videót biztonságosan !

További információ...

Kérjen ajánlatot!!