Vezérlő termek


A Barco a globális piacvezető a vezérlő termek és video falak felszerelésében, integrálásában és összekapcsolásában minden piaci szegmensben és felhasználási területen. A Barco segítséget nyújt Önnek az igényeinek a meghatározásában, a követelmények tisztázásában és az ideális méretezés és megoldások kialakításában, évente több száz sikeres installáció tapasztalatával, és később is folyamatosan támogatja Önt széleskörű szolgáltatásaival! Ön elképzeli, a Barco megvalósítja!

Barco, hatékonyabb és okosabb vezérlőtermek

Az okosabb rendszer titka az információ! Minél több adat áll rendelkezésre annál jobb eredmény fog születni. Az adatbázisok és a szenzor alapú információk összegyűjtése több különböző felhasználótól segít abban, hogy egy adott pillanatban jobban össze lehessen hangolni a folyamatokat.

Az adatok gyűjtése, a szétosztása és megfigyelése így egyre fontosabbá válik. A Barco mint a vizualizációs és hálózati megoldások egyik vezető szállítója egy „okosabb” szervezés megteremtőjévé válik. A forgalomirányítástól, a biztonságtól és a távközléstől a közművekig és a folyamatirányítási rendszerekig a Barco biztosítja a szükséges építőelemeket egy rendkívül megbízható vezérlőtermi megjelenítési rendszerhez.

A kép és az adatkezelés helyes perspektívája

Hálózati vizualizációs rendszerünk gondoskodik az információk valós idejű elosztásáról. Bármilyen mennyiségű adat bármelyik helyről, bármely távolságból továbbítható, majd bármelyik képernyőn megjeleníthető. A rendszer nagyfokú rugalmassága megengedi az információ megosztást különálló zárt hálózatokon keresztül is, így például a rendőrség és a kórházak is biztonságosan tudják használni! Ez ösztönzést nyújt a különböző területek és közszolgáltatások együttműködéséhez és növeli a teljes rendszer intelligenciáját.További információ...

Kérjen ajánlatot!!