Cégközpontunkban bemutatjuk BARCO és YAMAHA HIGH-END videókonferencia eszközeinket és nagyméretű, 136 " LEDFAL meeting room megjelenítőinket. LEDFALAK bérbeadása  rendezvényekre.
Egyszerűen installálható a mobil video display, valamint a beltéri LEDFAL kiállításokra is.

A hagyományos statikus infotáblák helyett ma már LED alapú megjelenítőket alkalmaznak.

Köszönhetően ez utobbi egyre jobb pixeltávolságának, gyönyörű, éles, élénk képeket és tartalmakat tölthetünk fel a táblák processzorára egyszerűen, pillanatok alatt, akár mobiltelefonról vagy tabletről is!

A feltöltött tartalom könnyen szerkeszthető és frissíthető.

A  MIKROPO MOBIL LED DISPLAY a hagyományos LCD alapú megjelenítőkhöz képest kiemelkedő képminőséget nyújt. Közel kétszeres fényerő, 160 fokos nézési szög, 100 ezer óra élettartamú LED-ek, villogásmentes kép. Az ultravékony , 13 mm-es alumíniumcsíkkal keretezett elegáns design számos kreatív installálási lehetőséget biztosít: döntve, függesztve, fektetve, fixen telepítve  vagy mobil változatban is használható informácós vagy hirdetési felületként. Állóképet vagy videót önállóan képes megjeleníteni a beépített médialejátszója  segítségével. 2,5 mm-es pixelfelbontásban, illetve 1,9 mm-es felbontásban is elérhető, ennek köszönhetően 2-3 méter távolságból már éles, pixelizációmentes  képet ad. Figyelemfelhívó, hiszen az ilyen jellegű táblákat csak rövid ideig nézik az emberek, ezért nagyon  hatékony erre az SMD LED technológia,  mert csak ez tudja biztosítani a nagy fényerőt és kontrasztot. Több Display is összefűzhető a Mikropo által ajánlott Digital Signage Content Manager segítségével, akár  különálló  vagy egybefüggő tartalmak látványányos megjelenítésére is jól használhatók.

Cégünk 89 inches és 80 inches Mobil display-t kínál bérbeadásra. Események, kiállítások programjait , reklámjait kiválóan lehet a beltéri mobil  LED táblán megjeleníteni. ( 115 x 194 cm képméret):

A MIKROPO MOBIL LED DISPLAY kiállítótermünkben előzetes időpont egyeztetés után  megtekinthető.


Kérjen ajánlatot!