Cégközpontunkban bemutatjuk BARCO és YAMAHA HIGH-END videókonferencia eszközeinket és nagyméretű, 136 " LEDFAL meeting room megjelenítőinket. LEDFALAK bérbeadása  rendezvényekre.
https://zoom.us

Tárgyaló- és videokonferencia

 A Mikropo  Vizuáltechnika Kft a tárgyaló- és videokonferencia kialakítása során a világ vezető gyártóinak eszközrendszereit használja, így pl. a teljesség igénye nélkül:  Crestron , BARCO, Samsung, SharpSONYEPSON,  ZOOM,  LG ...

A Dante alapú YAMAHA ADECIA videókonferencia széles választékával szinte minden helyzetre nyújt megoldást.

tárgyalótermi megoldások széles skáláját kínálja, attól függően, hogy hány fős és milyen felszereltség a cég/válallat igénye.


Mit is jelent az, hogy “modern” tárgyaló ? Azt jelenti, hogy BÁRKI tudja használni az eszközöket, minél egyszerűbben. Például az eszközök akkor kerüljenek feszültség alá, amikor balak belép, ha kimegy akkor pedig automatikusan minden kapcsoljon ki.

Természetesen a tárgyalók kialakítása a felhasználók igényei alapján készülnek, aszerint, ahogyan szeretnék használni   !

 A projektorok mellett/helyett egyre jobban terjedenek a nagyobbméretű interakív LCD display-k és LEDFALAK  a tárgyalókban.

A tartalom megosztása vezetéknélkül történik a prezentáció során, pl. a BARCO Clickshare Conference  eszközökkel. 

Mobiltelefonról, tabletről és PC-ről egy kattintással megosztható a tartalom, így elkerülhető a kábelezés.

Egy interaktiv touch display-n történő rajzolás, szövegkiemelés, a résztvetőkkel történő filemegosztás, tablettre történő jegyzetelés javítja a felhasználói élményt, a tárgyalás vagy prezentáció hatékonyságát !

Az eszközök rendszerbe integrálását, a Crestron, Extron, ATEN digitális hálózati vezérlő eszközeivel végezzük.

Amikor egyre több forrás és megjelenítő kerül a konferencia termekbe, egyre inkább a meglévő CAT 5 kábelezés használata lesz gazdaságos, hogy az egymástól fizikailag elkülönült eszközöket vezérelni lehessen pl egy touch felületről. 

 A konferencia terem hangrendszere alkalmazástól függő, Nureva HDL-200 és HDL-300 kerülhet felszerelésre, teremmérettől függően.

A rendszer megtervezésével segítjük a felhasználót !

Videokonferencia rendszerek


 Általában egy vagy kétmonitoros LCD megoldást érdemes használnin az úgynevezett “ Huddle Room”-okban. Ez jelenthet egy kis szobát vagy egy kisebb elkerített területet a cégen belül, jelenthet egy “közös” tárgyalóasztalt, amelyet foglaltság alapján lehet ütemezni és használni.

 A különböző méretű tárgyalókban a csatlakozó videókamera lehet EPTZ autoframing USB alapú, vagy optikai zoom-al ellátott PTZ kamera.  Hangrendszere lehet - falra szerelt -Nureva HDL-200 vagy Nureva HDL-300.  A Nureva nagyobb konferencia teremben kiváló vételt és hangzást biztosít.

Kiemelkedik a széles választákával a YAMAHA UC  audiókonferencia család.

 Huddle Room esetén All- In-One eszközt,  a Bose Videobar VB1-et, vagy POLY Studio-t ajánljuk. Teams, Zoom  is egyaránt kiváló VC szoftver választás lehet.

 A kétmonitoros változatban az egyiken mindig a megosztott tartalom jelenik meg, a másikon a lokális és távoli videó.

 A hardver alapú H-323/SIP videokonferencia végponti rendszerek mellett terjed a platform független  , mindenki számára könnyen elérhető UC kliens alapú  technológia, amely bármilyen mobilon, tabletten, PC-n, MAC-en is  működik.

 AZONOS KEZELŐFELÜLETET lát az is, aki a számítógépe előtt ül és az is, aki egy meeting room-ban kezeli a videókonferencia LCD touch felületét ! Ez nagy előrelépés, hiszen telefon, chat, videokonferencia és tartalommegosztás egy mozdulattal megtehető,  tárgyalókban pedig számos  videó -és hangtechnikai megoldást lehet alkalmazni.

  On-Premise vagy  felhő alapú videókonferencia kialakítási tervére javaslatot teszünk.  Pont-pont, pont -multipont, a meeting room kialakítása, betanítása a szolgáltatásunk részét képezi.

A tárgyalók foglaltságát foglalási rendszer segíti, a HUMLY rendszert ajánljuk.  

A levelező rendszerben lefoglalható akár a videókonferenica ütemezésével együtt is a meeting. Microsoft TEAMS, ZOOM.

 A tárgyalók kihasználtsága, vagy a közösségi terek tárgyalásra alkalmas részeinek kihasználtsága fontos a tulajdonos számára, ezért ezekről információt lehet kapni a modern rendszerekben, mint ahogy tárgyaló foglaltságát is lehet jelezni.

Ezért akár a vezetéknélküli prezentáció, a videókonferencia, vagy a foglalási rendszer megléte ma már alapvetően meghatározza a hatékonyságot.

Ezek rendszerbe integrálása és adott esetben üzemeltetése a Mikropo Vizuáltechnika szolgáltatásai közé tartozik.


Digital Signage, digiális faliújság

 A tárgyalókban alapvetően olyan tartalmakat érdemes megjeleníteni, amelyek vagy az adott termék és szolgáltatást “ reklámozza” vagy pedig a teremmel kapcsolatos  elkövetkező “ meeting”-ek időrendjét szolgálja.

Megtehető a tartalommanagment pl. Videókonferencia rendszer részeként, de önálló telepített megoldással is.

Ehhez vagy videófalat vagy LED falat vagy nagyméretű LCD monitorokat használunk. 

Interaktiv módon is informálhajtuk a vendéget, munkatársakat.   A megfelelő tartalommanagment rendszer testre szabva tudjuk szállítani.


Virtuális Online digitális távoktatás

A virtuális élményszerű távoktatás-ra  a BARCO we Connect termékét kínáljuk.


Live Streaming szolgáltatásunk stúdió minőségben valósít meg a Weibinart.


Rendszertervezés, kivitelezés, üzemeltetés

 Ingyenes helyszini felmérést  biztosítunk és koncepcionális budgetary ajánlatot tudunk adni.

A 13. Kerület Röppentyü u. 60 ban található  cégközpontunkban be is tudjuk mutatni, a megoldási lehetőségeket ! Cégünk pl. számos mozit üzemeltet távfelügyelettel, ahol pl. BARCO DIGITAL CINEMA projektor van telepítve. A hálózati eszközök ezt lehetővé teszik, és itt az újabb techológia az IoT szenzorok, amely a Microsoft Azur TWINS megoldásra építve újabb lehetőségeket teremt a tárgyalótermi  felügyeletre. Jelenlét érzékelés, CO2 figyelés, hőmérséklet és páratartalom figyelés fokozza a  tárgyalótermi élményt.


Kérjen ajánlatot!

Kapcsolódó termékek

ClickShare CS-100

Vezeték nélküli prezentációs és kollaborációs rendszer kisméretű tárgyalótermekb...

Bővebben...

ClickShare CSE-200

Vezeték nélküli prezentációs rendszer kis- és közepes méretű tárgyalókba

Bővebben...

ClickShare CSE-800

Nagyméretű tárgyalókra tervezve, több ember egyidejű megosztását teszi lehetővé

Bővebben...

Neets TanGo

A Tango a Neets központi vezérlők zászlós hajója.

Bővebben...

wePresent WiCS-2100

Vezeték nélküli prezentációs rendszer az inspiráló megbeszélésekért

Bővebben...

ClickShare CSE-200+

Vállalati környezetbe tervezett vezeték nélküli kollaborációs megoldás a kreatív...

Bővebben...

Neets Solvo

Neets Solvo- kisméretű tárgyalókhoz

Bővebben...

Dokumentumok

targyalotermek-kialakitasa.pdf

Letöltés (3.4 MB)