BARCO Medical Displays 


Alkalmazási területek


Mammográfia


Pontosabb diagnózis. Korábbi kezelés.


A képminőség és a konzisztencia nélkülözhetetlen a magabiztos diagnózis felállításához és ezáltal a sikeres kezelés eléréséhez. A Barco technológiák, amelyek meghaladják a képpontokat és a lumeneket, kiemelik még a legkisebb részleteket is, így elősegítik a pontos felismerést a betegség lehető legkorábbi szakaszában.

Páratlan képminőségük, innovatív termelékenységük és az ergonómia iránti elkötelezettségük miatt a Barco mammográfia kijelző rendszerek a modern radiológia legfontosabb kihívásaival birkóznak meg: a képméretek növelésével, a növekvő komplexitással és az ergonómiai stresszel.

Ez az oka annak, hogy világszerte az összes Mammográfiai központ több mint 80%-a választja a Barco mammográfiai monitor rendszereit.


Diagnosztika


Az aprólékosan tervezett BARCO diagnosztikai monitorok a gyorsabb képbetöltésre összpontosítanak, modern munkaterületet teremtve és kristálytiszta képeket biztosítva a szem számára. A Barco diagnosztikai megjelenítő rendszerei segítenek a radiológusok számára biztonságosan és hatékonyan diagnosztizálni, így növelve a naponta kiértékelt leletek számát.


Sebészet


A megfizethető és jobb betegellátás érdekében a mai operációs helyiségeknek a hatékony munkafolyamatot kell támogatniuk és készen kell állniuk arra, hogy lépést tartsanak a jövő technológiájával. A Barco innovatív sebészeti kijelzői a Nexxis videó integrációs megoldásaival karöltve együttműködnek abban, hogy pontos képet biztosítsanak az integrált, hibrid vagy beavatkozó OR-k számára.

A BARCO Full HD és 4K-s nagyméretű műtéti kijelzői kivételes képminőséget biztosítanak. A Nexxis videó integrációs rendszere rugalmas, skálázható és megbízható megoldást kínál a képek és a videók kezelésére sebészi eljárások során a műtőterem hatékonyabb és eredményesebb használata érdekében.


Fogászat


Fogorvosként arra törekszik, hogy betegei a lehető legjobb ellátást kapják. Ön támaszkodhat a legmagasabb minőségű fogászati berendezésekre, a legkiválóbb digitális képalkotásra és egy modern, kellemes rendelőre, ahol a betegei kényelmesen érezhetik magukat.

A professzionalizmus további fejlesztésére a Barco kifejlesztett egy teljesen új fogászati termékcsaládot, amely megfelel az összes képalkotási igénynek. Világszerte több száz fogorvos visszajelzése alapján a Barco fogászati monitorok pontosan azokat a funkciókat foglalják magukban, amelyekre a fogorvosoknak szüksége van: infection control-t, pontos képeket és vonzó, sokoldalú formatervezést.


Klinikai monitorok


A Barco Klinikai monitorjai kiváló képminőséget nyújtanak a kórházakban és klinikákon dolgozó egészségügyi szakemberek számára.

Az image-enabled EMR-re optimalizált kijelzők szilárd alapot nyújtanak az orvosok számára a képek és információk leolvasásával nyert magabiztos diagnózis felállításában.


Érintőképernyők és felhasználói interface-k


A Barco Érintőképernyői és felhasználói interface-ei intuitív, ergonómikus érintési élményt nyújtanak és kifejezetten orvosi környezetben való használatra tervezték őket.


Medical display kontrollerek


A Barco orvosi kijelzőinek vezérlői a mai fejlett orvosi képalkotó alkalmazásokhoz szükséges teljesítményt, minőséget és stabilitást nyújtják. Az erőteljes grafikus táblák biztosítják az ultragyors és zökkenőmentes képbetöltést, a böngészést és a képek manipulálását minden felbontásban, minden Coronis és Nio kijelző rendszerben.


Kérjen ajánlatot!

Kategóriák

Medical display kontrollerek

Barco medical display kontrollerek

Bővebben...

Érintőképernyők és felhasználói interfacek

Barco érintőképernyők és felhasználói interfacek

Bővebben...

Fogászati monitorok

Barco fogászati monitorok

Bővebben...

Sebészeti monitorok

Barco sebészeti monitorok

Bővebben...

Klinikai monitorok

Barco klinikai monitorok

Bővebben...

Diagnosztikai monitorok

Barco diagnosztikai monitorok

Bővebben...

Mammográfiai monitorok

Barco mammográfiai monitorok

Bővebben...

Kapcsolódó termékek

Coronis Uniti (MDMC-12133)

12MP diagnostic display system for PACS and breast imaging

Bővebben...

Nio Color 5MP (MDNC-6121)

5.8 MP high-bright color display

Bővebben...

Nio 5MP LED (MDNG-5221)

5MP diagnostic grayscale display system

Bővebben...

Coronis 5MP LED (MDCG-5221)

5MP premium diagnostic grayscale display system

Bővebben...

Mammo Tomosynthesis 5MP (MDMG-5221)

5 MegaPixel display system for digital breast imaging, including breast tomosynt...

Bővebben...

Nio Color 3MP dental display

Diagnostic display for dentistry (MDNC-3421 Option DE)

Bővebben...