Minden cégben, intézményben a rendszeres “face to face” megbeszélések alapvető fontosságúak, ennek kapcsán a tárgyalók és video-konferenciák technológiája napjainkban nagy változáson megy keresztül !
Cégünk a belga BARCO cég magyarországi disztribútora, a BARCO Clickshare  “de facto standard “ Európában a vezeték-nélküli prezentáció és konferenciatermek piacán.

Viszonteladói hálózaton keresztül értékesítjük az eszközöket, így vásárláskor az IT beszállítójához tud fordulni, de természetesen mi is tudunk segíteni bármilyen kérdésben és support-ban.

A konferenciatermekben általában megtalálható Skype, Cisco, Polycom rendszerek kiváló kiegészítője lehet egy OpenCloud alapú VC rendszer, ilyen lehet például az angol STARLEAF videokonferencia vagy az amerikai Lifesize eszközei. Ezek már felhő alapúak, előnyük, hogy a meglévő régebbi H.323 alapú videokonferencia eszközöket- újra használni tudják egy rendszerben a FELHŐBE integrálva. Az eltérő kódolású protokollokat a FELHŐ “ lefordítja” és így immár a Skype for Business -és más VC rendszerek között akár egy gombnyomással is lehet már kapcsolatot teremtetni.


Az OpenCloud alapú VC rendszerekkel így be lehet lépni az egyre jobban terjedő UC ( Unified Communication) világába, mert minden modern videokonferencia ma már ilyen.

A Mikropo-ban megtekinthetik a Starleaf és a Lifsize FELHŐ alapú VC rendszereket működés közben.

A BARCO Clickshare-t csatlakozatva a Room VC rendszeréhez, egy gombnyomással lehet megosztania vezeték-nélkül a tartalmat.Tesztelésre  2 -3 hét időtartamra létre tudunk hozni egy próba domain-t Önöknek és igény esetén telepíteni tudunk egy videokonferencia szettet is Önöknél egy adott konferencia szobába vagy huddle room- ba, díjmentesen, kipróbálás céljából.


Kérjen ajánlatot!

Dokumentumok

starleaf-solutions.pdf

application/pdf

Letöltés (4.6 MB)