Legújabb:   Csoportos Videokonferencia másképp- Barco Clickshare Conference  használata tárgyalókban, TEAMS, ZOOM, WEBEX, STARLEAF-el.

  A Barco Demetra digitális dermatoszkópot bőrgyógyászok részére fejlesztették.. A kézi digitális vezetéknélküli dermatoszkóp segítségével a bőrelváltozások követhetők.  A  hagyományos fehér fényben nem jól látszódó spot tulajdonságok más hullámhosszon fényképezve több információt nyújtanak a bőrgyógyász szakorvosnak. A vizsgált rész  térképe "overview" módban eltárolható a könnyebb visszakeresés érdekében.  A rendelőkben a bőrgyógyász szakorvosok a BARCO Demetra segítségével tudják elkészíteni, és felhőben tárolni  a fényképeket. A hozzátartozó  szoftver a dokumentálás időrabló munkáját is minimalizálja, ezáltal több beteg vizsgálható a rendelési időben

  A Barco  Demetra több hullámhosszon készít fényképeket a vizsgált területről a pontosabb megfigyelés érdekében.  A  képekhez tartozó diagnózis,  megjegyzések, összehasonlítások, a kezelés további menete a felhőben tárolódik, a jogosult orvos  bárhol könnyen hozzáfér.

  A dermatoszkóp bérelhető.

Részletes bemutató az alábbi videóban található:A BARCO Demetra bemutatja a SKIN PARAMÉTER TÉRKÉPET:
A BARCO DEMETRA havi bérleti díjért bérelhető , így nem szükséges beruházni. Az ár user számtól függ, hogy hány orvos szeretné használni, valamint az egy év alatt eltárolt dermatoszkopikus képek számától.  (Az "overview" képek nem számítanak az adott mennyiségbe.)
A számítógép segítségével REPORT-is könnyen nyomtató, a WEB szoftver  kezelése az alábbi videóban látható:


További információ kérés!

Kapcsolódó termékek

Barco Demetra

Digitális dermaszkópia

Bővebben...

Kapcsolódó hivatkozások

BARCO Weboldal

A belga BARCO weboldala

Bővebben...

Dokumentumok

product-brochure-demetra-english.pdf

Letöltés (586 KB)