Cégközpontunkban bemutatjuk BARCO és YAMAHA HIGH-END videókonferencia eszközeinket és nagyméretű, 136 " LEDFAL meeting room megjelenítőinket. LEDFALAK bérbeadása  rendezvényekre.

  A Barco Demetra digitális dermatoszkópot bőrgyógyászok részére fejlesztették.. A kézi digitális vezetéknélküli dermatoszkóp segítségével a bőrelváltozások követhetők.  A  hagyományos fehér fényben nem jól látszódó spot tulajdonságok más hullámhosszon fényképezve több információt nyújtanak a bőrgyógyász szakorvosnak. A vizsgált rész  térképe "overview" módban eltárolható a könnyebb visszakeresés érdekében.

A Demetra, a bőrproblémák feltérképezésre szolgáló dermatoszkóp, amelynek segítségével a bőrgyógyászok teljes felvételt kaphatnak a vizsgált bőrproblémákról, a beépített digitális technológiával a képeket rögtön a páciens adataihoz  tudják kapcsolni.

 A rendelés során a bőrgyógyász szakorvosok a BARCO Demetra segítségével tudják elkészíteni, és felhőben tárolni  a fényképeket. A hozzátartozó  szoftver a dokumentálás időrabló munkáját is minimalizálja, ezáltal több beteg vizsgálható a rendelési időben

  A Barco  Demetra több hullámhosszon készít fényképeket a vizsgált területről a pontosabb megfigyelés érdekében.  A  képekhez tartozó diagnózis,  megjegyzések, összehasonlítások, a kezelés további menetének státusza a felhőben tárolódik, amihez a jogosult orvos  könnyen hozzáférhet.

  A dermatoszkópot havi vagy éves bérelhető konstrukcióban kínálja a BARCO.

Részletes bemutató az alábbi videókban található:

A BARCO Demetra bemutatja a SKIN PARAMÉTER TÉRKÉPET:
A BARCO DEMETRA havi vagy éves periódusra bérelhető , így nem szükséges beruházni. Az ár user számtól függ, hogy hány orvos szeretné használni, valamint az egy év alatt eltárolt dermatoszkop képfajták számától.  (Az "overview" képek nem számítanak az adott mennyiségbe.)
A számítógép segítségével REPORT-is könnyen nyomtató, a WEB szoftver  kezelése az alábbi videóban látható:


További információ kérés!

Kapcsolódó termékek

Barco Demetra

Digitális dermaszkópia

Bővebben...

Kapcsolódó hivatkozások

BARCO Weboldal

A belga BARCO weboldala

Bővebben...

Dokumentumok

tip-of-the-day.docx

Letöltés (1.8 MB)