ClickShare wireless prezentációs rendszer


Innovatív többszereplős vezeték nélküli prezentációs rendszerekMilyen megoldást nyújt a Barco ClickShare prezentációs rendszere?

1. Videó kábel típusok és csatlakozók kiváltása USB 2.0-ás csatlakozóval. A sokféle videó csatlakozó típus gondot jelenthet a prezentálónak illetve vendég előadók érkezésekor. A ClickShare Nyomógomb USB 2.0 csatlakozást használ, amely a legtöbb notebookon megtalálható.


2. Videó kábelek használata esetén képfelbontás egyeztetés szükséges a projektor és a notebook között. ClickShare használata esetén a notebook kijelzőjének képaránya és felbontása megmarad, függetlenül a projektor felbontásától. Ezzel megelőzhető a felbontás egyeztetés utáni prezentáció széttöredezés.
3. Rendszergazdai jogosultság és szoftvertelepítés nem szükséges a működéshez. Vendég előadóknak a ClickShare nyomógomb belső tárhelyén lévő alkalmazás indítása célszerű, céges dolgozóknak szoftvertelepítés ajánlott az automatikus indításhoz (ClickShare Launcher szoftver). Kézi indítás (Windows & Mac OS X):4. A ClickShare önálló Wi-Fi hálózatot használ, így alapesetben nem igényel céges hálózati integrációt. Amennyiben szükséges akkor a ClickShare központi egységek integrálhatók a vállalati IT infrastruktúrába a nagyvállalati környezetbe szánt modellek esetében (CSE-800, CSE-200).


Új lehetőségek a tárgyalótermekben a ClickShare rendszerrel:


1. Prezentáció tartása bárhonnan a teremből vezeték nélkül (beltéren 30 méterig).


2. Kollaboratív munkafolyamatok segítése, ahol demokratikus módon többen is megoszthatnak tartalmat a projektoron egyszerre osztott képernyővel egy gombnyomásra, segítve ezzel például a döntéshozatalt, vagy a brainstorming jellegű megbeszéléseket. Segítségével diagramokat, táblázatokat lehet valós időben összehasonlítani.3. A notebook teljesítményétől függően kb. 20-30 másodperces indítási idő szükséges ahhoz, hogy a notebook kijelzőjének képe megjelenjen a projektoron. Kevesebb technikai akadály, több idő az érdemi munkára = hatékonyabb megbeszélések tartása.


Kompatibilis operációs rendszerek laptopok, asztali számítógépek esetén:

Windows XP SP3/Vista/7/8/8.1/10 32 & 64 bit Mac OSX 10.10/10.11/10.12 (Sierra) vagy újabb


Kompatibilis mobil operációs rendszerek:

Android 6.0-tól Google Cast képernyőtükrözés / ClickShare App iOS 9.0 – iOS 11 Apple Airplay képernyőtükrözés / ClickShare App


ClickShare app letöltés:


4. Mobil eszközök bevonása a vezetői, vagy team megbeszélésekbe: Apple iPad, iPhone, Androidos tabletek, mobil eszközök képernyőjének tükrözése. Windows Phone, és Blackberry nem kompatibilis. Apple termékek esetén képernyő tükrözés az Apple Airplayhasználatával, Androidos mobil eszközök esetén a Google Cast segítségével.


Apple Airplay képernyőtükrözés bekapcsolása:


Apple iPad képernyő tükrözése a gyakorlatban:A ClickShare nagy könnyebbséget jelent a meetingben résztvevők, előadók, trénerek, számára, funkcióival jelentősen hozzájárul az információ-megosztás hatékonyabbá tételéhez, a megbeszélések produktívabbá tételéhez.

Kérjen árajánlatot!

Kapcsolódó termékek

CS-100

Vezeték nélküli prezentációs és kollaborációs rendszer kisméretű tárgyalótermekb...

Bővebben...

CSE-200

Wireless presentation system for small to medium sized meeting rooms

Bővebben...

CSE-800

Specifically designed for use in larger rooms, with multiple people sharing at t...

Bővebben...

Kapcsolódó hivatkozások

Dokumentumok

clickshare-brochure.pdf

application/pdf

Letöltés (3.8 MB)

tap-into-the-four-ws.pdf

application/pdf

Letöltés (14.3 MB)